Türk iş adamları Şuşaya səfər etmişlər

MÜSİAD Azerbaycan Başkanı Abdurrahman Uzun, Yönetim Kurulu, Komite Başkanları ve MÜSİAD Azerbaycan Operativ Grup temsilcileri ile birlikte, 30 yıl sonra Ordumuzun Kahramanlık Destanı yazarak 44 günde geri aldığı Qarabağımıza səyahət etmiş və gözbebeğimiz Şuşa’yı ziyarət etmiştir. Özlem giderilmiş ve Kahraman askerlerimizle görüşülmüştür.

95 ülkede 225 şubesi ile faaliyet gösteren MÜSİAD’ın (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Azerbaycan şubesi olarak, Qarabağımızın gelişimine katkı sağlayabilecek yatırım sahaları yerinde gözlemlenmiş, geliştirilebilecek projeler hakkında gözlem ve istişareler yapılmıştır.

ShushaNews saytının MÜSİAD rəsmi Facebook səhifəsinə istinadən verdiyi məlumata əsasən, bu konuya özel olarak çalışmalar yapması için “MÜSİAD Azerbaycan Qarabağ Dirçəliş Projesi” ekibi kurulmuştur. Şuşa məscidimizde ibadət etmənin manevi hazzı, Cıdır Düzünde sembolik toplantı yapmanın keyfi, ŞUŞA sokaklarında dolaşmanın gururu ifade edilemeyecek duygular yaşatmıştır.

Ziyaret kapsamında, Şuşa yolunu yapan şirkətlərdən birisi olan Üyemiz Bayburt inşaat ziyaret edilmiştir. Şirkətin Direktörü Alim Şentürk ve tüm ekibe misafirpervelikleri için teşekkür ederiz. Daha sonra isə malzeme tedariğinin sağlanmasında və faaliyete geçmesinde üyemiz Altınoğulları Gıda Şirketinin destek olduğu ‘Çörək Zavodu’ ziyarət edilmiştir.

Mənbə: https://www.facebook.com/MUSIADAzerbaycan/

2 thoughts on “Türk iş adamları Şuşaya səfər etmişlər

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *